Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@00:35:38 GMT

استاندار:مزیت مطلق قزوین، هویت غنی فرهنگی آن است

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۰۵۳۵۴

استاندار:مزیت مطلق قزوین، هویت غنی فرهنگی آن است

به گزارش ایرنا، محمد مهدی اعلایی روز سه شنبه در نشست با مسوولان انجمن ها و تشکل های فرهنگی و هنری استان قزوین افزود: این استان با توجه به جغرافیای آن و ذخایر موجود، مزیت های نسبی در همه حوزه ها به ویژه اقتصاد دارد ولی مزیت مطلق استان را در حوزه فرهنگ آن می دانم که بی نظیر است.
وی همچنین گفت: نجابت، تدین و اصالت در قزوین بی نظیر است و شاید کسانی که داخل استان هستند قدر آن را نمی دانند اما افرادی که از خارج استان وارد می شوند بیشتر این موضوع و نعمت را درک می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اعلایی اظهار داشت: نجابت و شرافت انسانی در قزوین و دست نخوردگی فرهنگ آن با توجه به سیر تحولات اجتماعی برای من شعف انگیز است.
اعلایی افزود: هنر، نمایانگر فرهنگ عمیق هر جامعه است و امیدواریم در فضای پیشروی استان بتوانیم تسهیلگر فعالان این مسیر باشیم.
وی گفت: با توجه به حجم دغدغه ها در حوزه فرهنگ و هنر باید به صورت ویژه تر به فرهنگ توجه کنیم و از آن غافل نشویم.
استاندار قزوین با تاکید بر حضور مسوولان در جمع اصحاب فرهنگ و هنر،گفت: کمک به اقتصاد فرهنگ و هنر رسالت ما است و باید برای آن برنامه ریزی کنیم که در این راستا نیازمند نگاه هنری و اقتصادی هستیم و باید زیرساخت ها را تهیه کنیم تا هنرمندان تولیدات هنری را قابل بازاریابی و مشتری پسند کنند.
وی با اشاره به استقبال از سرمایه گذاران در حوزه هنر، افزود: هرکس در حوزه فرهنگ و هنر سرمایه‌ گذاری کند بیشترین امتیاز را به آن می دهیم که این مهم کمک به هنرمندان و کاهش آسیب ها را در پی دارد.

خانه امیرکبیر قزوین به دامان فرهنگ و هنر بازگشت
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین نیز در این جلسه گفت: ظرفیت ها و پتاسیل های فرهنگی زیادی در استان وجود دارد ولی به رغم پیشینه فرهنگی استان بسترسازی لازم صورت نگرفته و کمبودهایی در این زمینه وجود دارد.
محمدحسین اسماعیلی در ادامه با بیان یک خبر خوش، افزود: خوشبختانه خانه فرهنگ امیرکبیر که طی سالهای گذشته به دستگاه های دیگر واگذار شده بود به دامان فرهنگ و هنر بازگشت که این اتفاق میمون و مبارک با حمایت استاندار صورت گرفت.

وی اظهار داشت: امیدواریم با تداوم حمایت مسوولان استانی به ویژه استاندار شاهد اتفاقات خوبی برای فرهنگ و هنر استان قزوین باشیم.

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هنرهای تجسمی استان قزوین سینما محمدمهدی اعلایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هنرهای تجسمی استان قزوین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هنرهای تجسمی استان قزوین سینما محمدمهدی اعلایی استان قزوین فرهنگ و هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۵۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: دولت در زمینه کتاب‌خوانی خدمات خوبی به روستاها ارائه کرده است

یکی از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با یبان اینکه «دولت در زمینه ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی خدمات خوبی به روستاها ارائه کرده است» تاکید کرد: هر کتابخانه روستایی می‌تواند مظهر علم و دانش باشد و باید سعی کنیم که به روستاها هم توجه جدی داشته باشیم که البته اقداماتی که در این زمینه انجام شده، از اقدامات قابل تحسین دولت محسوب می‌شود.

غلامرضا منتظری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اقدامات دولت در زمینه افزایش میزان کتابخوانی در مناطق غیربرخوردار اظهار کرد: اعتقاد من بر این است که مقدمه توانایی، دانایی است و یکی از مهمترین وجوه دانایی، مطالعه کتب سودمند، مفید و تحول آفرین است؛ در این زمینه انصاف این است که دولت خدمات خوبی به روستاها ارائه کرده است.

وی با اشاره به ارسال یک میلیون و ۶۰۰ هزار جلد کتاب به روستاها طی یک سال اخیر گفت: هر کتابخانه روستایی می‌تواند مظهر علم و دانش باشد و باید سعی کنیم که به روستاها هم توجه جدی داشته باشیم که البته اقداماتی که در این زمینه انجام شده، از اقدامات قابل تحسین دولت محسوب می‌شود.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید بر اینکه در حوزه ترویج فرهنگ مطالعه نباید به خدمات ارائه شده راضی شویم، عنوان کرد: رضایت به خدمات ارائه شده در این حوزه، سرآغاز توقف ماست؛ در این زمینه باید تلاش‌های‌مان را بیشتر کنیم و در این راستا نیز انتظار ما از رئیس جمهوری و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی این است که نسبت به بسط و گسترش نمایشگاه‌های استانی کتاب اهتمام بیشتری صورت بگیرد.

منتظری با اشاره به آغاز به کار سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از روز چهارشنبه گفت: نمایشگاه کتاب در حکم یک سفره رنگین و متنوع فرهنگی و معنوی است که موجب ایجاد کشش برای حضور در نمایشگاه می‌شود و قطعاً نتیجه‌ این کشش، کوشش برای خرید کتاب است؛ اعتقادم بر این است که در کنار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که از کارهای فاخر فرهنگی کشور در مقیاس ملی و بین‌المللی محسوب می‌شود و موجب اعتبار و منزلت فرهنگی ماست، باید به دو نکته توجه کنیم؛ یکی اینکه بتوانیم این نمایشگاه را در مقیاس کوچک‌تری در استان‌ها گسترش دهیم چراکه همه علاقه‌مندان به کتاب، امکان حضور در نمایشگاه بین‌المللی تهران ندارند.

وی درباره فراهم بودن امکان خرید اینترنتی از نمایشگاه بین‌المللی کتاب افزود: فراهم شدن فرصت خرید مجازی  از نمایشگاه کتاب فرصتی خوب و گره گشایی است که طی سال‌های اخیر ایجاد شده است؛ با این وجود به هر دلیل تجربه ثابت کرده است که حتما باید کتاب با چشم دیده شود و در این فضا تنفس کنیم؛ به همین دلیل انتظار داریم که این نمایشگاه در استان‌های مختلف کشور نیز برگزار شود چراکه برگزاری نمایشگاه کتاب در هر استان موجب ایجاد فضایی فرهنگی در آن استان می‌شود؛ بنابراین اگر منابع لازم تامین و این نمایشگاه‌ها در استان‌های مختلف برگزار شود، به عدالت فرهنگی مورد نظر رئیس جمهوری نزدیک‌تر خواهیم شد.

این نماینده مجلس در ادامه با تاکید بر لزوم افزایش امکان خرید کتاب گفت: امروز قیمت کتاب بالاست و گاهی اوقات در نمایشگاه‌های کتاب می‌بینم که مخاطبان عزیزمان با حسرت به کتاب‌ها نگاه می‌کنند و قدرت خرید کتاب را ندارند؛ در این زمینه نیز باید تدابیری اندیشیده شود. باید به سرانه فرهنگی هر ایرانی توجه کنیم.

منتظری با اشاره به اهمیت تعیین سرانه فرهنگی در کشور افزود: امروز در کشور سرانه آموزشی، پژوهشی و بهداشتی داریم اما برای فرهنگ که سرآغاز همه تحولات است سرانه‌ای پیش‌بینی نکردیم؛ در این زمینه در کمیسیون فرهنگی طرحی را با عنوان اقتصاد فرهنگ و هنر با هدف تعیین سرانه فرهنگی برای هر ایرانی پیگیری کردم. اگر این سرانه تعیین شود و مورد توجه قرار بگیرد، وقتی نمایشگاهی در حوزه فرهنگ برگزار می‌شود، مخاطب با شوق و انگیزه بیشتری در نمایشگاه حضور پیدا کند و وقتی در نمایشگاه قدم می‌زند، آهنگ حسرت در دلش نواخته نمی‌شود.

وی در پایان به ارائه پیشنهادی برای ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در کشور پرداخت و گفت: امروز افرادی هستند که مراجعات بسیاری به کتاب‌خانه‌های عمومی و همچنین کتاب‌خانه‌های مدارس، دانشگاه‌ها و مساجد دارند؛ چنانچه طرحی برای تقدیر و تشویق نوجوانان و جوانانی که بیشترین مراجعه را به کتابخانه‌ها دارند تدوین شود، این تکریم موجب می‌شود که به نوعی فرهنگ کتاب‌خوانی ترویج شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و حوزه علمیه خواهران قزوین
  • معلمان وظیفه خطیر جهاد تبیین را برعهده دارند
  • عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: دولت در زمینه کتاب‌خوانی خدمات خوبی به روستاها ارائه کرده است
  • بهزیستی باید آسیب‌های نوظهور و پررنگ را شناسایی کند
  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • نقش هنر بر پیکر جنگ‌زده یمن
  • رونمایی استاندار گیلان از نقاشی اسلم دیلمی اثر استاد محمد زحمتکش
  • توجه به کمیت‌ها نباید جلوی توسعه کیفی آموزش را بگیرد
  • از ارتقای اخلاق امدادگری تا توجه به فرهنگ دینی در هلال احمر
  • رویدادهای فرهنگی برای «خرم‌آباد»