Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی گفت: کاهش تصدی گری در شهر داری و خروج از تمرکز گرایی و واگذاری امور به بخش خصوصی بهترین راهکار برای خدمت رسانی بیشتر و حل مشکلات سایت پسماند محمد آباد است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ لطف الله سیاهکلی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی به همراه ولی چگینی و علی فرمانی اعضای شورای اسلامی شهر، عمویی رئیس سازمان مدیریت پسماند و کاظمی معاون خدمات شهری از سایت پسماند زباله در محمدآباد بازدید کردند و در جریان مشکلات این مجموعه قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لطف الله سیاهکلی در این بازدید با اشاره به اهمیت و ضرورت ساماندهی پسماندهای خانگی، صنعتی و عفونی اظهارداشت: ظرفیت این سایت برای پاسخگویی به نیازهای گذشته بوده و استفاده بیش از ظرفیت آن موجب شده از چرخه فعالیت خارج شود و امروز خطوط پردازش تعطیل شده و مشکل ساز شده است.

وی اضافه کرد: برای بهره گیری از این سایت باید حتما ظرفیت خطوط افزایش یابد و دو حوضچه تبخیری هم احداث شود تا نیازهای روزانه را پاسخگو باشد که این کار هزینه سنگینی دارد.

نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مکان فعلی دفن زباله نیز تکمیل شده که باید مکان جدیدی برای جمع آوری و دفن زباله پیش بینی شود که به نظر کارشناسان حدود 70 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که تامین آن در توان شهرداری نیست.

کاهش تصدی گری در شهرداری قزوین موجب تسریع در خدمت رسانی می شود  

سیاهکلی گفت: شهرداری با تنوع و گستردگی فعالیتها قادر نیست به همه مشکلات پاسخگو باشد و باید بخشی از امور تصدی گری را به بخش خصوصی واگذار کند در غیر این صورت در زمان کوتاه نمی توانیم امیدوار باشیم کارها سامان یابد.

وی اظهارداشت: شهرداری برای این که بتواند نظارت خوبی در کارها داشته باشد و کارها شتاب گیرد باید از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کند و برای حل مشکل سایت محمد آباد نیز چاره کار فقط واگذاری مدیریت آن به سرمایه گذاران بخش خصوصی است.

سیاهکلی اظهارداشت: بدون تردید تمرکز در کارها در یک اداره و سازمان مانند شهرداری می تواند زمینه فساد را هم بیشتر کند اما اگر بخشی از تصدی گری و خدمات رسانی به بخش خصوصی سپرده شود شهرداری می تواند با تقویت نظارت ها ضمن سالم سازی فعالیتها به سرعت بخشیدن در خدمت رسانی هم کمک کند.

نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی یادآورشد: نحوه مدیریت سایت محمدآباد اشکال اساسی دارد و برای رفع چالش ها و فعال شدن کامل این مجموعه که می تواند به سالم سازی محیط زیست کمک کند باید مدیریت سایت به بخش خصوصی سپرده شود.

در سایت پسماند محمد آباد قزوین که در ۱۱۱ هکتار مساحت احداث شده درحال حاضر زباله های ۲۱ شهر و ۲۰۰ روستای استان قزوین منتقل شده و دفن و بازیافت می شود.

روزانه حدود ۷۰۰ تن زباله شهری و روستایی به این سایت منتقل می شود که ۶۰۰ تن  آن مربوط به شهر قزوین است.

با تعطیل شدن خطوط پردازش سایت در حال حاضر زباله ها به صورت مستقیم و بدون تفکیک دفن می شود که شیرابه ها نیز مشکلات زیست محیطی ایجاد کرده است.

تعمیر اساسی خطوط پردازش، توسعه مکان های دفن جدید ، ایجاد حوضچه های جدید و نیز ساخت سایت جدید تنها راه حل مشکلات ساماندهی زباله در قزوین است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا مجلس شورای اسلامی شورای اسلامی معاون زباله مشکلات مجلس شورای شهرداری خدمت رسانی بخش خصوصی سرمایه گذاران خدمات رسانی مجلس محیط زیست شهری و روستایی زیست محیطی لطف الله سیاهکلی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی بخش خصوصی سایت پسماند محمد آباد تصدی گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۷۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری کاروانسرای شاه عباسی و قلعه صمصامبه بخش خصوصی

مدیر‌کل میراث فرهنگی استان البرز از طی مراحل بارگزاری در سامانه، واگذاری و مرمت بیش از ۱۰ اثر تاریخی و باستانی استان در سال جاری خبر داد. - اخبار استانها -

رحیم خاکی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در کرج درباره جزئیات مرمت این پروژه‌ها اظهار داشت: زمان تکمیل ترمیم این پروژه‌ها تا پایان شهریورماه تعیین شده‌ که امیدواریم با تامین اعتبار صورت گرفته در این بازه زمانی مرمت های لازم انجام شده و برای بازدید عموم آماده شوند.

وی اضافه کرد: از جمله این مراکز کاروانسرای شاه‌عباسی، قلعه صمصام، امامزاده سلیمان(ع)، امامزاده احمد و محمود، کاروانسرای ینگی‌امام هشتگرد و حمام شهرک طالقان است.

مدیر کل میراث فرهنگی استان البرز به جزئیات برخی از این مرمت‌ها اشاره کرد و ادامه داد: کاروانسرای شاه عباسی از طریق صندوق احیاء در حال واگذاری است و پس از آن به عنوان پارک صنایع دستی(خانه صنایع دستی البرز) فعالیت خواهد کرد.

خاکی با بیان اینکه نقشه‌های قلعه صمصام آماده شده و پس از تایید استان و صندوق احیاء، از طریق مزایده در اختیار بخش خصوصی قرار می‌گیرد، تاکید کرد: مرمت قلعه صمصام تا دو ماه دیگر آغاز می‌شود.

 وی بودجه در نظر گرفته شده برای ترمیم امامزاده سلیمان در اشتهارد را نیز 5 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: این پروژه به منظور تعیین پیمانکار متخصص در سامانه قرار گرفته است.

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی استان البرز، ینگی‌امام هشتگرد نیز برای انجام مرمت جزیی در سامانه قرار گرفته است و مقرر شده است طبق برنامه مرمت تمامی این پروژه ها تا پایان شهریورماه امسال به پایان برسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واگذاری کاروانسرای شاه عباسی و قلعه صمصامبه بخش خصوصی
  • اعلام وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی
  • وضعیت نامناسب دفن زباله در استان به دستگاه قضایی اعلام شد
  • وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی اعلام شد
  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • سایت‌های مسکن در چهار شهر کرمان آماده واگذاری است