Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه محمدبیگی با اشاره به تخلفات صورت گرفته در کنار اثر تاریخی درب کوشک قزوین و ساخت سازه بتنی در این محل گفت: اگر وزیر میراث فرهنگی برای حل این مسئله و برخورد با تخلفات ورود نکند بدون شک برای حفظ هویت شهر از وزیر طرح سوال خواهم کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  صبح قزوین؛ دکتر فاطمه محمدبیگی در جلسه هم‌اندیشی که ظهر دیروز با حضور وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی، مدیران دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های مردم نهاد در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد؛ اظهار کرد: طرح توسعه مرقد چهار انبیاء به عنوان یکی از طرح‌های اساسی قزوین بوده و لازم است یک ردیف بودجه ملی برای طرح توسعه آن اختصاص یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: طرح توسعه آستان مقدس امامزاده حسین(ع) قزوین بسیار برای ما اهمیت دارد، ساکنین اصیل محله دباغان اکنون مجبور به ترک منازل خود شدند؛ تملک نادرست، نبود بودجه و سوءمدیریت‌ها و دست بسته شدن شهرداری از عوامل بروز مشکلات در این منطقه می‌باشد.

محلات قدیمی قزوین باید تعیین تکلیف شوند

نماینده مردم قزوین در مجلس تصریح کرد: این مسئله در محله بلاغی قزوین هم وجود دارد که با حفظ آثار محله‌ای و پیدا کردن راه حل مناسب برای حل مشکل ترافیکی، باید برای طرح توسعه‌ آن اقدام کرد.

محمدبیگی خاطرنشان کرد: اثر تاریخی درب کوشک که ورودی شمالی شهر قزوین بوده و در میدان میرعماد واقع شده، قرار بود طرح توسعه داشته باشد و میراث فرهنگی برای آنجا طرح گردشگری آماده کند اما عملا ناموفق بوده است.

وی ادامه داد: از استاندار و معاون عمرانی و شهردار و مدیرکل میراث فرهنگی استان بارها رسیدگی به این موضوع را خواستار شده و در شورای برنامه ریزی استان تذکر دادم که از ساخت بنای بتنی در آن محل جلوگیری شود تا برای ثبت جهانی بنای درب کوشک و تهیه طرح گردشگری آن مانعی ایجاد نشود.

محمدبیگی خطاب به وزیر میراث فرهنگی بیان کرد: اگر این موضوع تعیین تکلیف نشود مجبورم در راستای حفظ هویت تاریخی این شهر دست به سوال از شما بزنم و امیدواریم این موضوع به درستی مدیریت شود و دستوری برای این مورد از سوی شما صادر شود تا بنای بتنی احداث شده در درب کوشک تخریب و چنانچه تخلفی صورت گرفته با ورود دادستانی رسیدگی شود.

قزوین ظرفیت عظیمی در گردشگری تندرستی دارد

وی خاطرنشان کرد: گردشگری تندرستی و سلامت در استان قزوین با برخورداری از آب گرم یله گنبد و آوج دارای ظرفیت بالایی است و متاسفانه علی رغم اینکه آب گرم‌های استان به لحاظ معدنی و درمانی بسیار پیشرفته‌تر از سرعین است اما مورد توجه واقع نشده است؛ البته طرح‌هایی توسط اداره میراث فرهنگی استان آماده شده که امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

محمدبیگی بیان کرد: کاروانسرای خرزان و قلعه لمبسر و سمیران طارم و حسن صباح سه قلعه تاریخی استان است که به جز مدیریت نسبی قلعه حسن صباح الموت، مابقی رها شده و در حال تخریب است و درخواست می‌کنم در این زمینه ردیف ویژه‌ای تخصیص یابد‌.

نماینده مردم قزوین در مجلس گفت: دریاچه اوان مدت دو ماهی است که به دلایل مختلف همچون اختلاف سلیقه پیمانکار با میراث فرهنگی، مشکلات سیاسی و جناح بازی پلمب است؛ چرا باید این دریاچه مسدود باشد لذا خواستار آن هستیم که این موضوع هر چه سریعتر رسیدگی شود.

ضرورت حمایت از صنایع دستی و اشتغال روستایی 

وی با اشاره به ضرورت حمایت از صنایع دستی گفت: برای مشاغل این حوزه، بازارچه شهری و محلات صنعتی و همچنین در کنار بزرگراه بین قزوین به تهران باید ایجاد شود و در حوزه روستایی هم حمایت‌های لازم صورت بگیرد‌ البته قول‌هایی داده شده اما هنوز عملیاتی نشده است.

محمدبیگی عنوان کرد: در مجلس بودجه هنگفتی برای حمایت از صنایع روستایی، صنایع دستی و مشاغل خرد خانگی اختصاص یافته اما چرا این حمایت‌ها در استان ما صورت نمی‌گیرد.

وی بیان کرد: قنوات شهر شریفیه (شهر قدیمی سامقان) که در طول تاریخ پذیرای بسیاری از مهمانان در جاده ابریشم بوده و قنوات آن اکنون جزو قنات‌های زنده کشور است اما اگر احیا نشوند ما آسیب خواهیم دید.

محمدبیگی بیان کرد: ما سهمیه ویژه آب برای باغستان‌ها می‌خواهیم ضمن اینکه باغستان نیازمند ردیف بودجه ملی است و اگر این جلسه حتی دارای یک مصوبه ایجاد ردیف بودجه ملی برای باغستان باشد این سفر بسیار پربرکت خواهد بود.

تعارض‌های موجود در رویکرد مدیرکل میراث فرهنگی را نمی‌پذیریم

این مسئول یادآور شد: بزرگراه و پل امام رضا (ع) در مراحل نهایی قرار دارد و این در حالی است که مدیرکل گردشگری استان زمانی معاون شهردار و سازنده بزرگراه بودند اما در مسئولیت کنونی مانع احداث بزرگراه شدند و ما این دوگانه‌ها و تعارض‌ها را نمی‌توانیم تحمل کنیم.

وی در ادامه گفت: شهردار قزوین هم باید درختان را به شکل حفاظت شده انتقال دهند تا کنار بافت مسکونی پروژه ادامه و پایان یابد و در واقع کاری که شروع می‌شود از اول باید مهندسی شده باشد اما اکنون با توجه به مشکلات ایجاد شده باید اقدامات اصلاحی انجام شود.

محمدبیگی با تاکید براینکه طرفدار محیط زیست هستم، ادامه داد: با تخریب محیط زیست مخالفم و می‌توانیم بهترین‌ محورهای گردشگری مثل پل طبیعت تهران را در قزوین هم احداث کنیم و کنارگذر بوستانی برای این بزرگراه ایحاد کنیم تا مردم از روی ارتفاع عظمت باغستان را مشاهده کنند و لذت ببرند.

طرح حفاظت و احیای باغستان سنتی مورد توجه قرار بگیرد

وی عنوان کرد: طرح حفاظت و احیای باغستان سنتی باید مورد توجه قرار بگیرد و برای روستاهای هدف گردشگری در منطقه الموت، طارم و کوهین و آوج و ضیاء آباد طرح ویژه نوشته شود و بودجه تخصیص یابد.

محمدبیگی گفت: تهیه نقشه راهبردی برای ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در روستاها و حمایت از روستائیان برای اشتغالزایی و ایجاد سایت‌های گردشگری بین راهی مورد توجه قرار بگیرد.

وی بیان کرد: حدود ۳۳ میلیون تردد از استان قزوین داریم که پس از محور قم و تهران پرترددترین محور کشور است و ادعا می‌کنم در خاورمیانه و در جهان در نقطه تلاقی کریدور شمال به جنوب و شرق به غرب هستیم و باید ظرفیت‌های موجود توسط میراث فرهنگی احیا شود و بهترین بازارچه‌های هنری و موزه‌ها را در استان برای ارائه خدمت به بازدیدکنندگان بنا کنیم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: مورد توجه قرار بگیرد میراث فرهنگی صنایع دستی طرح توسعه درب کوشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۶۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی۱۶هزار میلیارد تومان ملک برای مولد‌سازی در هرمزگان

استاندار هرمزگان از شناسایی ۱۶هزار میلیارد تومان ملک برای مولد‌سازی در هرمزگان خبر داد و محدود کردن مدیران استانی را مانع تراشی وزارتخانه‌ها در مسیر مولدسازی دانست.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی دوستی استاندار هرمزگان در نشست کارگروه مولد‌سازی دارایی‌های دولت که شامگاه سه شنبه با حضور رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور برگزار شد، اظهار داشت: قرار دادن سقف ۲۰۰ میلیارد تومانی برای مولد‌سازی منجر به ایجاد مانع در مولد سازی شده است و کار را در استان‌ها با مشکل روبرو کرده است از این رو درخواست داریم این سقف در سازمان خصوصی‌سازی حذف شود.

وی با گلایه از مانع‌ تراشی برخی از وزارتخانه‌ها در مسیر مولد‌ سازی و ایجاد محدودیت برای مدیران دستگاه‌های اجرایی، افزود: بسته بزرگی در حوزه مولد‌سازی آماده کرده‌ایم و تلاش داریم با منابع حاصله از این تصمیم ماندگار دولت، پروژه‌های مهم استان را در ۴ اولویت (آب، آموزش، راه و درمان) تکمیل کنیم.

دوستی مولد سازی را بهترین و تنها مسیر پرکردن خلأ های جدی موجود دانست و عنوان‌کرد: تاکنون حدود ۱۶ هزار میلیارد تومان ملک برای مولد‌سازی شناسایی و تعیین شده کدام ملک برای تکمیل کدام پروژه‌ هزینه خواهد شد و اگر بتوانیم ۲۰ درصد از املاک در نظر گرفته شده را طی سال جاری  مولد کرده و به فروش برسانیم بسیاری از مشکلات پروژه‌های اساسی استان حل خواهد شد.

دیگر خبرها

  • بازدید فرماندار شهرستان بوکان از پروژه در حال ساخت بیمارستان ٢۵٠ تختخوابی بوکان 
  • حضور به موقع پلیس، مانع از خودسوزی یکی از شهروندان شد
  • پلیس مانع خودسوزی زن ۵۰ ساله شد
  • نگاه هند به جنوب خلیج فارس؛ نزدیکی به امارات، عربستان و عمان
  • نزدیکی به ناتو در دستورکار کشورهای بی‌طرف اروپا
  • نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم
  • سراب سفره کوه سلسله
  • بازدید منتخب مردم قزوین- البرز و آبیک از جاده الموت- تنکابن
  • شناسایی۱۶هزار میلیارد تومان ملک برای مولد‌سازی در هرمزگان
  • نیروهای مقاومت در نزدیکی گذرگاه رفح علیه اشغالگران وارد عمل شدند